Onderhoud & Herstellingen

Onderhoud & Herstellingen -

U gaat toch regelmatig uw koelsystemen en airco laten onderhouden?

1 aanspreekpunt

Een warmtepomp bij u thuis of een professionele koel- of vriesinstallatie op de zaak? Bij V-Clima bieden we totaaloplossingen aan voor koeling en verwarming bij particulieren, bedrijven en openbare diensten. HVAC advies, plaatsing, onderhoud en herstellingen kan u allemaal aan een enkele partner toevertrouwen. U kan bovendien uw airco laten onderhouden op afroep of kiezen voor een onderhoudscontract. Onze professionele klanten kunnen ons zelfs 24/7 bereiken voor dringende koeltechnische depannages. Met V-Clima kiest u bijgevolg voor totale ontzorging en een flexibele onderhoudsservice door uiterst ervaren professionals.

U wilt een Daikin warmtepomp of airco laten onderhouden?

Dat we erkend Daikin installateur zijn, is ook voor u erg interessant. We kennen de Daikin systemen door en door wat efficiënte onderhoudsbeurten en snelle herstellingen mogelijk maakt. We hebben ook heel wat wisselstukken uit voorraad beschikbaar.

Particuliere Daikin klanten die kiezen voor een V-Clima onderhoudscontract krijgen bovendien gratis garantieverlenging cadeau. Uw installatie registreren op de Stand By Me tool levert u 6 maanden gratis garantie op. Met een onderhoudscontract verlengt u de wettelijke garantietermijn van 2 jaar en die 6 gratis maanden in 1 klap naar 8 jaar garantie!

NAAR DE “STAND BY ME” TOOL

HVAC onderhoud en koeltechnische depannages voor professionals

Bedrijven en openbare diensten mogen op beide oren slapen. V-Clima zaakvoeder Lennert Verheggen is 24/7 bereikbaar voor dringende koeltechnische reparaties. Als middelgrote kmo hebben we bovendien een flexibel inzetbaar team van gecertificeerde koeltechniekers met uitgeruste bestelwagens ter beschikking om eender waar in Vlaanderen te depanneren.

ONDERHOUD OF HERSTELLING AANVRAGEN

VOOR ERG DRINGENDE KOELTECHNISCHE DEPANNAGES KAN U ONS BEST TELEFONICH CONTACTEREN OP
0485 70 14 43.

De voordelen van een onderhoudscontract

Een onderhoudscontract voor uw particuliere of professionele koeling en verwarming biedt heel wat voordelen:

 • De volgende onderhoudsdatum? Wij nemen op tijd zelf contact met u op!
 • Verlengde garantie mogelijk voor particuliere klanten met Daikin systeem.
 • Abnormale slijtage wordt snel opgemerkt om ergere schade te voorkomen.
 • De prijs per onderhoudsbeurt ligt vooraf vast en kan net iets voordeliger zijn.
 • Klanten met onderhoudscontract krijgen uiteraard voorrang in onze planning.

INFORMEER NAAR ONZE ONDERHOUDSCONTRACTEN

Interessante weetjes & praktische tips

Zowel thuis als op kantoor kan u best jaarlijks uw warmtepomp of airco laten onderhouden. Daar zijn meerdere goede redenen voor:

 • een grondige reiniging van de filters en luchtkanalen op regelmatige tijdstippen zorgt ervoor dat u gezonde lucht blijft inademen
 • tijdig warmtepomp onderhoud zorgt ervoor dat het toestel optimaal blijft functioneren en dat het rendement op topniveau blijft
 • tussentijdse controles van slijtagegevoelige onderdelen brengen mogelijke defecten snel aan het licht zodat u dure herstelkosten kan vermijden
 • regelmatig uw airco laten onderhouden door een erkende koeltechnieker is bij de meeste fabrikanten een vereiste voor de garantievoorwaarden

Dat airconditioning ons ziek zou maken, is een fabeltje en het tegendeel is zelfs waar! Intelligente warmtepompsystemen die koelen en verwarmen, zijn net bevorderlijk voor een gezond binnenklimaat. U kan de temperatuur namelijk snel bijregelen om een constante temperatuur aan te houden én de ingebouwde filters zuiveren ook de lucht die u inademt. Regelmatig uw airco laten onderhouden en de filters laten reinigen is echter wel een strikte vereiste.

Extra tips voor correct airco gebruik

 • Laat regelmatig de filters en luchtkanalen van de airco reinigen.
 • Beperk de temperatuurverschillen tussen verschillende ruimtes.
 • Zorg ervoor dat de airco goed afgesteld is en zet hem niet te hard.
 • Controleer de luchtvochtigheidsgraad en vermijd té droge lucht.

Vraag tijdig uw onderhoudsbeurt aan!

Om al onze klanten de service te bieden die ze verdienen, zetten we in op slimme planningen met minimale verplaatsingstijden. Tijdig airco onderhoud aanvragen zorgt ervoor dat we sneller bij u kunnen langskomen!

MAAK EEN AFSPRAAK