Bedrijven

Warmtepomp & Airconditioning

Bedrijven - Bedrijven - Bedrijven -

U kiest toch ook voor een warmtepomp installatie in uw zaak?

Airco en verwarming met 1 warmtepomp installatie

Bij airco installaties voor kantoren en bedrijven denkt u ongetwijfeld meteen aan koeling. Maar wist u dat u met een warmtepomp installatie energiezuinig kan verwarmen en koelen tegelijkertijd? 1 druk op de afstandsbediening volstaat om de ideale werktemperatuur te creëren. Een slimme warmtepomp installatie biedt echter nog veel meer voordelen voor werknemers én werkgevers.

Hoeveel voordelen van een warmtepomp installatie kan u opsommen?

De warmtepomp installatie gebruikt gratis warmte van de buitenlucht om vers aangevoerde lucht mee voor te verwarmen of af te koelen voor ze de ruimte bereikt. Aanzienlijk minder stoken dus en dat is goed voor het milieu én de portemonnee.

De ingebouwde filters in de warmtepomp toestellen zuiveren de lucht, wat de concentratie én de productiviteit bevordert. Denkt u er wel aan om die filters regelmatig te laten reinigen tijdens het periodieke airco onderhoud?

Een aangename en constante temperatuur heeft een positief effect op de duurtijd van het winkelbezoek, het koopgedrag van klanten en uw omzetcijfer. In kantoren is een aangenaam werkklimaat ook positief voor de personeelsretentie.

Intelligente warmtepompen kan u aansturen met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening of vooraf programmeren met tijdsturing. Handig, want zo moeten uw werknemers niet meer aan het uitschakelen van de verwarming te denken.

Door te kiezen voor energiezuinige warmtepompsystemen draagt uw onderneming zorg voor mens en milieu. Een keuze die uw stakeholders zeker zullen appreciëren in tijden waar milieubewustzijn een belangrijk maatschappelijk thema is.

Welk type airco laten installeren op kantoor of in de zaak?

Dat we liefst Daikin toestellen installeren om te koelen en te verwarmen, is eenvoudig te verklaren. We zijn al 15 jaar actief in de koeltechniek en hebben al tal van airco- en warmtepompsystemen van binnen en buiten bestudeerd. Daikin systemen komen daarbij haast altijd als meest performante en bedrijfszekere oplossing uit de bus.

Als onafhankelijke professionals plaatsen en onderhouden we echter ook toestellen van andere A-merken. De keuze blijft aan u.

Waarom V-Clima?

  • advies, plaatsing, onderhoud en herstellingen bij 1 enkele partner
  • meer dan 15 jaar ervaring in het vak en erkend Daikin installateur
  • flexibele en snelle service dankzij team van 9-tal koeltechniekers
  • voor professionele klanten bieden we service in heel Vlaanderen
  • 24/7 bereikbaar en snel on-site voor dringende noodherstellingen
  • duidelijke offertes, faire prijzen, respect voor gemaakte afspraken
  • propere werven tijdens en na onze werken en piekfijne afwerking
  • onze bestelwagens en medewerkers stralen professionalisme uit

Laat ons met u meedenken

Niet zeker welk systeem u best kiest, wat er allemaal mogelijk is en aan welke prijzen u zich mag verwachten? We lichten met plezier een en ander aan u toe tijdens een vrijblijvend gesprek.

Wanneer spreken we af?