Bedrijven

Luchtgordijnen

Bedrijven - Bedrijven - Bedrijven -

Een luchtgordijn plaatsen brengt geld op!

Heeft u al eens geteld hoe vaak uw inkomdeur opent per dag? Durft u ook een schatting te maken van de hoeveelheid warmte die u zo verliest? Zeker in winkels en horecazaken is een luchtgordijn plaatsen snel de moeite waard. U bespaart er hopen energie mee én u verhoogt tegelijkertijd het comfort voor uw klanten en uw medewerkers. Dat komt ook de duurtijd van het winkelbezoek en het koopgedrag ten goede. Dubbele winst dus!

Hoe werkt zo’n luchtgordijn?

Luchtgordijnen werken volgens een zeer eenvoudig, maar even doeltreffend principe. Het luchtgordijn blaast een permanente stroom van warme lucht naar beneden langs uw toegangsdeur. Die vormt een natuurlijke barrière die koude lucht buiten houdt. Langs de binnenkant houdt de luchtstroom ook de warmte tegen voor een constante temperatuurervaring.

Slimme oplossingen

Bij V-Clima komen we bij voorkeur intelligente en elektrisch gestuurde luchtgordijnen plaatsen. Die koppelen we vervolgens aan de airco installatie in uw zaak. Zo is er geen gasaansluiting nodig en kan de luchtverwarming met energiebesparende warmtepomptechnologie verlopen. De warmtepomp zal daarbij energie, warmte en koude uit de buitenlucht recupereren om de luchtstroom reeds gedeeltelijk mee voor te verwarmen of af te koelen. Op deze manier moet u aanzienlijk minder bijstoken en dat merkt u snel bij de energiefactuur.

  • elektrische luchtgordijnen met warm water & lucht/lucht warmtepompsysteem
  • opbouw- en inbouw luchtgordijnsystemen met units in verschillende modellen
  • ook mechanische tochtoplossingen (bv. strippengordijn met kunststof lamellen)

Waarom V-Clima?

Klaar voor minder tocht en warmteverlies?

Neem gerust even contact met ons op om meer over luchtgordijnen, tochtoplossingen en professionele HVAC installaties voor bedrijven te vernemen.

TOT BINNENKORT?