Bedrijven

Koel- en vriesinstallaties

Bedrijven - Bedrijven - Bedrijven -

Soms is een nieuwe koelcel plaatsen de enige juiste keuze

Zijn uw bestaande koel- en vriesinstallaties niet meer voldoende betrouwbaar of neemt de energievraag alleen maar toe? Dan is een nieuwe vries- of koelcel plaatsen zeker het overwegen waard. Met V-Clima kiest u voor een uiterst ervaren en professionele partner voor uw professionele en industriële HVAC installaties. Zowel voor de plaatsing als voor onderhoud en herstellingen achteraf kan u op een uiterst flexibele service rekenen. Voor hoogdringende interventies zijn onze gecertificeerde koeltechniekers zelfs 24/7 inzetbaar.

Types vries- en koelcellen

Vrijstaande koelcel

De relatief snelle (de)montage is ongetwijfeld de voornaamste troef van de vrijstaande koelcel. U kan uw koelcel zelfs meenemen als uw zaak verhuist!

Inbouw koelcel

Inbouw koelcellen bieden professionele koeling met maximale plaatsbesparing. Voor de zichtkant van de deur zijn verschillende types bekleding mogelijk.

Koelcel op maat

Bij op maat gemaakte vriescellen of koelcellen heeft u nog meer keuzemogelijkheden voor de afmetingen, indeling, materialen en afwerking.

Wat er allemaal mogelijk is?

  • diverse afmetingen en volumes van mini koelcel tot XL en walk-in koelruimtes
  • multifunctionele configuraties met verschillende compartimenten (bv. wijnkoeling)
  • walk-in koelruimtes met strippengordijn voor koude- en tochtwering (bv. in supermarkten)

Al eens aan een mini-koelcel voor thuis gedacht?

Niet alleen in horecazaken, magazijnen, winkels en supermarkten kan u een koelcel plaatsen. Ook thuis biedt een walk-in frigo meer comfort en een niet te onderschatten meerwaarde voor het pand. Ook voor particulier gebruik hebben we bij V-Clima compacte koel- en vriescellen in vrijstaand, inbouw of maatwerk uitvoering.

Innovatie CO2 koeltechnologie

De technologie staat niet stil. Er worden voortdurend nieuwe koeltechnische systemen ontwikkeld. Bij V-Clima volgen we die technologische evoluties uiteraard op de voet.

In de toekomst zullen we waarschijnlijk vaker koelen met CO2. Ten opzichte van de huidige koelmiddelen verbruikt een CO2-installatie aanzienlijk minder energie, wat zich snel laat voelen in de terugverdientijd. Het is ook beter voor het milieu, duurzamer en veiliger voor de opgeslagen goederen. Van zodra deze innovatieve koeltechnologie de kinderschoenen ontgroeid is, staan we bij V-Clima op de eerste rij om deze in de praktijk toe te passen.

Koelcel onderhoud & depannages

Productverlies, downtime, voedselveiligheidsrisico’s, … de schade die bedrijven oplopen als de koel- of vriescel uitvalt, is niet te overzien. Stipt onderhoud is een must om de koel- en vriesinstallaties in topconditie te houden en schade, slijtage en uitval preventief te voorkomen. Loopt het alsnog mis, dan kan u als professionele klant gelukkig op een bliksemsnelle depannage door onze gecertificeerde en ervaren koeltechniekers rekenen. Voor dergelijke dringende interventies mag u ons zelfs 24/7 contacteren.

KOELTECHNISCH ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Kosten én baten

Duidelijke offertes, eerlijke prijzen en energiezuinige oplossingen met de snelst mogelijke terugverdientijd… Het zijn enkele zaken waar we bij V-Clima telkens weer in slagen en waar we best trots op zijn .

VRAAG EEN PRIJSOFFERTE EN DOE ZELF DE TEST