Particulieren

Airco & Warmtepompen

Particulieren - Particulieren -

Koelen en verwarmen met 1 systeem

Wat als u niet hoeft te kiezen…?

Hoe gaat u uw huis verwarmen of kan het energiezuiniger? Droomt u weleens van airconditioning voor deugddoende verfrissing op zwoele zomeravonden? Bij V-Clima kan, maar hoeft u niet te kiezen. Onze warmtepompsystemen kunnen koelen en verwarmen en het net zo warm of zo fris maken als u wenst.

Meer dan 15 jaar ervaring!

We plaatsen energiebesparende koeling, verwarming en multifunctionele warmtepompsystemen in elk type pand. Zowel met nieuwbouw- als renovatieprojecten hebben we ervaring zat. Voor particuliere klanten bieden we advies, installatie, herstellingen en periodiek onderhoud aan in het Waasland, de ruimere regio Oost-Vlaanderen en andere locaties die binnen max. 1 u rijden vanuit Stekene vallen. Voor professionals komen we in heel Vlaanderen ter plaatse.

Waarom warmtepompen?

We steken onze voorkeur voor lucht/lucht warmtepompen zeker niet weg. Die kunnen bij warm weer koelen en verwarmen van zodra het frisser wordt, en dat op een energie-efficiënte manier. De warmtepomp gebruikt namelijk zoveel mogelijk gratis omgevingswarmte uit de buitenlucht om vers aangevoerde lucht gedeeltelijk voor te verwarmen of af te koelen. Een totaaloplossing dus voor meer comfort met een stevige energiebesparing.

Meerdere voordelen

maximale leefruimte & passend bij interieur

  • compacte binnen units in verschillende modellen en designs
  • split VRV: meerdere binnen units aansluitbaar op 1 buitenunit

budgetvriendelijk & duurzaam

  • relatief snel te plaatsen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten
  • luchtverwarming met ecobewust warmterecuperatie principe

eenvoudig in gebruik & comfortabel

  • eenvoudige configuraties en gebruik met afstandsbediening
  • gevraagde temperatuur zeer snel gegenereerd en voelbaar

multifunctioneel & totaaloplossing

  • 1 gebruiksvriendelijke oplossing voor koelen en verwarmen
  • inclusief luchtbehandeling functies zoals drogen & ventilatie

Wij zijn fan van Daikin. U ook?

We zijn erkend Daikin installateur, maar ook oprecht fan van de innovatieve Daikin technologie. Daikin warmtepompen weten als geen ander esthetiek, comfort, performantie, bedrijfszekerheid en energiebesparing te combineren met een uitstekende prijskwaliteitverhouding.

Tip!

Vergeet uw Daikin installatie niet te registreren. Zo kan u het installatieproces volgen en automatische herinneringen ontvangen voor het periodieke onderhoud. U krijgt bovendien gratis 6 maanden garantieverlening cadeau.

Kiest u ook voor een onderhoudscontract bij een erkend Daikin partner zoals V-Clima, dan kan u de garantie van 2 jaar + 6 maanden zelfs verlengen tot 8 jaar!

NAAR DE “STAND BY ME” TOOL

Hoe (on)gezond is airconditioning nu echt?

Airconditioning is zeker geen ziekmaker, zolang u enkele aandachtspunten in gedachten houdt bij het gebruik. Zo raden we aan om de temperatuurverschillen tussen afzonderlijke ruimtes te beperken en de luchtvochtigheidsgraad bij te sturen waar nodig. Regelmatig uw airco- en warmtepompen laten onderhouden is ook erg belangrijk. Ook daarvoor kan u trouwens op de V-Clima service rekenen.

ONDERHOUD & HERSTELLINGEN

Onze prijzen & planning

Benieuwd naar het kostenplaatje en wanneer we bij u kunnen langskomen? Een berichtje sturen volstaat!

NEEM CONTACT OP