Wat u over HVAC aannemer en Daikin installateur V-Clima wilt weten

Van passie naar teamwork

De naam V-Clima klinkt intussen al meer dan 15 jaar vertrouwd in de oren in regio Waasland en ver daarbuiten. Logisch, want de eenmanszaak die Daikin installateur Lennert Verheggen na zijn opleiding koeltechniek opstartte, groeide in geen tijd uit tot een respectabele kmo met verschillende gecertificeerde koeltechniekers in loondienst. Die gaan elke dag opnieuw met de glimlach maatwerk koeloplossingen installeren en onderhouden bij onze vele klanten. Lennerts echtgenote, Anushka Van Duyse, zorgt er intussen voor dat de backoffice, administratie en planning op wieltjes blijft lopen.

koelinstallatie voor alvo supermarkt

Service & kernwaarden

  • snelle responstijden & 24/7 service voor dringende koeltechnische depannages
  • propere werven, onberispelijke afwerking en professionele uitstraling
  • advies en administratieve ondersteuning bij premieaanvragen en subsidiedossiers
  • we respecteren gemaakte afspraken en komen onze garantiebeloftes stip na

Kwaliteitsgaranties

Voor minimale hinder en maximale tijdbesparing, premonteren we zoveel mogelijk onderdelen in ons atelier zodat we ter plaatse enkel nog de aansluiting en afwerking moeten verzorgen. Zo creëren we de nodige tijd voor een piekfijne afwerking waar niets op aan te merken valt. Geen onafgewerkte hoekjes en kantjes of loshangende kabels en leidingen, wel installaties waar u en wij terecht trots op kunnen zijn.

Onze klanten & werkregio

Als erkend Daikin installateur plaatsen we heel wat Daikin warmtepompsystemen voor koeling en verwarming bij particulieren. Zij kunnen op ons rekenen voor advies, montage, onderhoud en herstellingen binnen een straal van max. 1 u rijden vanuit Stekene. Zo bedienen we het Waasland, de ruime regio Oost-Vlaanden en ook een deel van de provincies Antwerpen en West-Vlaanderen.

Voor professionele klanten komen we in heel Vlaanderen ter plaatse om professionele en industriële koel- en vriesinstallaties te installeren, onderhouden of herstellen. Zij kunnen ons bovendien 24/7 bereiken voor hoogdringende koeltechnische reparaties.

ENKELE REFERENTIES VAN TEVREDEN KLANTEN

Join our team!

Hoe fijn het is om bij V-Clima te werken? Dat moet je maar eens aan onze medewerkers vragen. Ben jij even gepassioneerd door koeltechniek als wij en deel je onze visie op kwaliteit en service? Dan mag je altijd een spontane sollicitatie doorsturen. Nu en dan hebben we een nieuwe koeltechnieker vacature om ons team te versterken en dan hebben we jouw gegevens meteen bij de hand.

Laten we persoonlijk kennismaken

Met wie u zaken doet of wilt u eens een blik achter de schermen werpen? Laat ons maar even weten wanneer u wenst langs te komen of Lennert wil uitnodigen bij u thuis of in de zaak.

AFSPREKEN?